Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Díky za vhled. Jsem rád, že jsem v důchodu. Ale ono to asi těm mladým nevadí, protože nic jiného neznají. ... Připomíná to něco mezi Orwellem, komunismem, mraveništěm a sci-fi.

36 0
možnosti
ZZ

Fakt jsem se pobavil - a vzpomněl na dobu před víc než 20 lety.

Taky jsem tam vydržel jen o málo víc než zkušební dobu, byť peníze byly velice slušný.

Dodnes jsem nepochopil, proč ve vrcholném vedení takových firem, je tolik neschopného lidského odpadu.

:-/:-/:-/

17 0
možnosti
Foto

Pane Zdeňku, asi na to mají žaludek a hlavně jsou bez svědomí...a také jsou to většinou cizinci, kteří jsou v top vedení. Když je to přestane bavit, zažádají o přeřazení do jiné země a problém řešit nebudou. Já jsem třeba nepochopila, když se jelo to multikulti, že Němec či Holanďan za žádnou cenu nemohli pochopit, že Ital dřív než před 9h pracovat nebude a přes obědovou pauzu (cca 2h) taky ne...to byl boj;-D

4 1
možnosti
JS

No každý svého štěstí strůjce.

1 0
možnosti
LH

Tomu nevěřte, protože POCTIVOU PRACÍ JEŠTĚ NIKDO NEZBOHATL.Nebo Vy jste viděl POCTIVOU uklízečku, soustružníka či zemědělce aby se měli trochu lépe než nepoctivý podnikatel? Po r.2000 mi jeden podnikatel přiznal, že pokud se chceš mít trochu lépe musíš OKRÁDAT.Buď stát na daních a nebo zaměstnace na mzdě, čili jim vyplácet co nejmenší mzdu.

Přesně sem sedí výrok matky Terezy: "Na světe není hlad proto, že bychom nedokázali nasytit chudé, ale protože nedokážeme nasytit ty bohaté."

A o tom vlastně dnešní KAPITALITICKÝ svět je.

8 3
možnosti

"Váhá, jestli XXL nebo normal. Asi dilema, aby odpoledne se šéfem klaplo." Tohle mě překvapilo, měla přeci vzít oboje, a pak případně velikost normal vložit do krabičky XXL, a z ní to před šéfem vytáhnout, jistě by byl polichocen. Ne jako kdysi jedna sekretářka, když po čase pravila: Soudruhu řediteli, tak mi ho tam už dejte. Vždyť tam už je! Až pak to musela zachraňovat: Ojojoj, to je ale macek!

17 0
možnosti
ND

Početla jsem si, kdysi jsem se podobného zaměstnání účastnila, je to dávno, ale koukám, že se toho mnoho nezměnilo, ba naopak, je to vymakanějši. Vydržela jsem celý rok, přišla mi ta doba jako pobyt ve vězení a za dobré chování jsem mohla na noc domů...

Sice je skvělé když má člověk práci, ale co je moc to je moc, je to o zdraví...

26 0
možnosti
Foto

Paní Naďo, to je přesně ono: někdy je to fakt "o zdraví".

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že i toto byl jeden z důvodů, proč Martina V. Kopecká z nadnárodního korporátu odešla a stala se farářkou husitské církve. Tam jí to "sluší" víc.

7 0
možnosti
Foto

Naprosto s Vámi souhlasím, pane Lubomíre:-)

1 0
možnosti
Foto

:-)R^Nemám zkušenost, znám to jen z vyprávění člověka, který byl pro firmu beze sporu přínosem. Nějakou dobu si tento způsob tmelení téměř pochvaloval, ale vyznívalo to poněkud křečovitě. Mne to trochu děsilo. Jako by to byl hybrid brigády socialistické práce a sekty.

22 0
možnosti
Foto

Pane Herdo, tak to jste trefil naprosto přesně!

3 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Jsem osoba velmi upřímná a mí nejbližší to se mnou mnohdy nemají jednoduché.

Mám ráda výtvarné umění, hudbu, hru na klavír, zpěv, procházky a svou (ne)dokonalou rodinu.

Ráda píši o věcech, o kterých se nemá mluvit (když už o nich není vhodné mluvit), protože by se to mohlo třeba někoho dotknout. 

To vše s nadsázkou mně vlastní.

Jo a díky za 2. místo v kategorii Nováček v Blogerovi roku 2020!

 

Seznam rubrik