Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Dobry den. Karma, ale trvalo vam to dost dlouho se od vaseho mastickare odpoutat. Ja doktorum obecne verim, ale v okamziku kdy jednou zjistim, ze informace od nich nedava valny smysl a doktor mi rozpor nevysvetli, pripadne pouzije vami zminenou aroganci, menim doktora. Hezky den a silne nervy :-)

1 0
možnosti
Foto

Dobrý večer,

někde jsem teď četla, že v každé rodině by měl být jeden člen, který ovládá TCM a nebo něco podobného. Blíží se doba, kdy nám nejspíš nic jiného nezbyde. To, co jsem teď četla ve Vašem článku, mě strašně mrzelo. Mrzelo mě to, že mezi pediatry se najdou lidé, jako je ten Váš pediatr. Snad najdete lepšího lékaře.

Já si na tu naši pediatričku nemůžu stěžovat, vysvětlí, když něco klukům předepíše, tak proč předepisuje právě toto. Když jsem pro kluky chtěla pouze povinné očkování a to s citlivějším schématem, kdy jsem jim vakcínu nechtěla dávat do těla hned jako malinkým, tak mi nic nevymlouvala, prostě se šlo domluvit. Když napíše antibiotika, tak se jde taky domluvit, kdy je nasadit a zda jsou skutečně nutné. Takže si nemůžu stěžovat. Její přístup je moc fajn.

Držím Vám pěsti, abyste našla lepšího pediatra. A za Váš článek karma! Může otevřít spoustu lidem oči, proč se vlastně nevěří lékařům tolik, jak by se mohlo nebo vlastně mělo. Ne každý lékař léčí, ne každý lékař vykonává toto povolání, aby držel lidi zdravé. A to je na tom snad to nejsmutnější.

Mějte krásný víkend. V

1 0
možnosti
Foto

V

...a závidím (samozřejmě v dobrém) Vaši dětskou lékařku. Taková byla i ta moje a mých bratrů.

Krásný víkend i Vám.:-)

0 0
možnosti
PC

Ono je pak těžké - po takových zkušenostech - pak skoro povinně, jak se to dnes očekává, vzdávat hold lékařům. To, co jste napsala, zdaleka není ojedinělý případ. Přidáme-li k tomu, že není málo lékařů, kteří mají na dveřích své ordinace vylepeno: ,Ošetřujeme jen očkované', nebo těch, kteří neočkované pacienty odmítnou operovat, nebo těch, kteří dávají neočkovaným v nemocnicích patřičně najevo, zač je toho loket, pak se jaksi automaticky musí vytratit všeobecná úcta k tomuto povolání.

Když se tady na blogu jeden nejmenovaný lékař dokonce ani netají, že Hippokratova přísaha je už překonána a mnoho lidí by s ní nesouhlasilo, tak máte obrázek dokonale ucelený.

Přeji vám jen ty lékaře, kteří se řídí pouze svým nejlepším vědomím a svědomím, tedy ty, kterým můžeme důvěřovat, ať je situace jakákoliv.R^;-)

2 0
možnosti
Foto

J37o63s97e44f 92B85á23r77t39a

10. 12. 2021 10:23

A Dr. Cimického jste zkusila?

0 0
možnosti
ZZ

Jsou oblasti, kde nic nenaděláte a jste rádi, že vůbec nějakého pediatra seženete, jinak si dítě léčíte sama.

:-(

4 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas pane Zdeňku! Já jsem nakonec poslední dva roky děti léčila doma a při zhoršení stavu jela raději na pohotovost, kde byli velmi milý a nápomocní. Při zmínce, kdo je můj pediatr mě vždycky politovali...

Ať se Vám daří!

0 0
možnosti
MS

Zvykejte si. Dokud budou zabednění občané považovat lékaře za své lokaje a řeholníky, kteří něco odpřísáhli, tak normálních kvalitních empatických doktorů bude ubývat a zůstanou pouze ti, kteří jsou předmětem vašeho článku. Nebo společnost konečně může změnit svůj arogantní pohled na socialistické zdravotnictví a zdravotníky obecně. Pak normální empatičtí doktoři zůstanou a vy budete mít lepší výběr.

3 0
možnosti
Foto

Pane Svobodo, chápu kam tím míříte. Já třeba nemám problém se změnou zdravotnictví na "nesocialistické", pokud to zásadně pomůže. To mi ale nezaručí, že nastavení přístupu doktorů se změní a stanou se empatičtějšími.

Přeji Vám krásný den.

0 0
možnosti
Foto

Měnili jsme pediatra několikrát, ale krom jednoho případu to bylo kvůli stěhování.

Jen jednou jsme ho měnili, protože jsem byla hrubě nespokojená s... dětskou sestrou. Doktor byl v pohodě, ona arogantní, nepříjemná a jednou mě seřvala před ostatními rodiči v čekárně. Takže čau, zaregistrovali jsme se jinam. Ale to už je přes 20 let a tenkrát bylo docela dost doktorů na výběr.

Nová fotka dobrá! Ale ta neschválená byla lepší.;-D

1 0
možnosti
Foto

Jj, Šári, "sestry" jsou dalším tématem k zamyšlení...vesměs jsem ale měla štěstí.

Spíš mám smůlu na doktory. Jednu z největších hrůz jsem zažila u jedné gynekoložky, která si k mému vyšetření pozvala i uklízečku a to nekecám! Dívaly se mi tam čtyři ženský včetně sestry z ambulance...a to všechno kvůli nezbytnému vyšetření na dětskou/dorostovou endokrinologii. A ty jejich trapný komentáře...Brrr, ještě teď mi naskakuje husina a to vydržím dost:-P

No tak ta neschválená neměla 1/4 hlavy, že ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
HK

Změnit doktora můžete každé 3 měsíce tuším. Lékař je Vaše svobodná volba.

2 0
možnosti
MB

To můžete, ale... U nás, 10000 obyvatel ve městě a okolních vesnicíc, jako bonus máme Polsko ze 3 stran, je jen jedna doktorka. Další je v městečku o kousek dál, asi 10 km, je to zoufale přetížený doktor důchodového věku. Další pak je ve městě o kus dál, kde je situace stejná. Když zavoláte ZP, seženou Vám doktora 30 km daleko. Těžko měnit pediatra

1 0
možnosti
Foto

Tak od takovýho doktora honem zdrhat! Zlatá naše paní dětská doktorka Nováková...

2 0
možnosti
ŠM

v Chrudimi jsme milovali dětskou paní doktorku Vondráčkovou, když skončila, už to nebylo ono a když odešla na věčnost, brečely jsme všechny, co jsme k ní chodily jako děti a pak i se svejma děckama ...

1 0
možnosti
IL

I81v32a95n92a 60L12a97n80c82e

9. 12. 2021 16:38

Také "miluji" arogantní lékaře...;-(;-(;-(

2 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Jsem osoba velmi upřímná a mí nejbližší to se mnou mnohdy nemají jednoduché.

Mám ráda výtvarné umění, hudbu, hru na klavír, zpěv, procházky a svou (ne)dokonalou rodinu.

Ráda píši o věcech, o kterých se nemá mluvit (když už o nich není vhodné mluvit), protože by se to mohlo třeba někoho dotknout. 

To vše s nadsázkou mně vlastní.

Jo a díky za 2. místo v kategorii Nováček v Blogerovi roku 2020!

 

Seznam rubrik