Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Téma dodržovat domluvené je nekonečné. "Specialisté" v oboru jsou Španělé i Ukrajinci. U nás přece platilo slovo chlapa. A pokud do toho něco "vlezlo" tak zavolám, omluvím se a navrhnu jiný termín. Ve Španělsku domluvené jednání s podpisem smlouvy, odpoledne letí letadlo domů a ještě v poledne marně čekáš. Vyvrcholí naštvání a až pak se to pohne. Nesnáším to. I když mám Španěly rád.

1 0
možnosti
Foto

Já ti tedy radši slibovat nic nebudu.;-D

0 0
možnosti
MB

A co takhle slib, že spolu budeme v dobré i ve zlém?

0 0
možnosti
Foto

To je někdy až moc velká politika (a té jsem se vyhnula záměrně) ;-D

0 0
možnosti
Foto

J76o38s29e83f 94B85á18r36t76a

20. 7. 2021 11:20

Já už jsem důchodce za zenitem, ale jediný smysluplný čas je čas strávený se svými upřímnými vnoučaty.

2 0
možnosti
PK

Je to tak, sliby jsou vždy chyby a u politiků to je tak, jak kdysi již někdo pravil a to, že slíbí postavit most i tam, kde neteče řeka. Pravda je, že jsem včera slíbil vnoučatům večer horor, pak jsem se těšil, že zapomenou, nezapomněli a i večeři by za něj dali, tak jsem si to odpracoval, no spali až do 9 hod., jen nevím jestli mi to projde u rodičů...;-D a hlavně požadují pokračování;-D

1 0
možnosti
Foto

Tématu politika jsem se raději vyhnula. To je kapitola sama o sobě.

Jinak R^ musíte být skvělý dědeček :-) To jsou ty zážitky, na které budou vždycky rádi vzpomínat.

0 0
možnosti
Foto

J33a96n 77Š57i45k

20. 7. 2021 8:12

Nedodržení daného slova mi hodně vadí. Podle mých zkušeností, pokud nejde o peníze, tak slovo nedrží ti, co jsou obyčejní sobci bez sebemenšího náznaku empatie, kteří myslí sami na sebe. Řemeslníci, hlavně živnostníci, jsou kapitola sama o sobě, každému doporučuji: zásadně smlouva o dílo, klidně načmáraná na kusu papíru a trvat na podpisu. Nic neplatit, dokud nejsou odstraněny úplně všechny závady. Bez faktury zásadně ani se známými, radši zaplatit víc, než potom bydlet v baráku, kde jsou dvě skříňky natřené každá jinou barvou, protože mu došla barva. Ničeho se potom nedovoláte. Hezký den

2 0
možnosti
Foto

V zájmu férovosti, oni mohou být podvodníci na obou stranách. Nejsem z branže, nemluvím z vlastní zkušenosti, ale s pár lidmi jsem na toto téma hovořil a myslím, že nejlepší je potkat se uprostřed. Tak nemůže nikdo tvrdit, že je jakkoli znevýhodněn. Čili za práci zaplatit třetinu předem, třetinu v polovině a třetinu na konci. Férové pro všechny. Kdyby se něco podělalo, člověk přijde pouze o tu poslední třetinu (ať už peněz nebo nezaplacené práce). To se samozřejmě dá podchytit i smluvně. Ideálka.

1 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Jsem osoba velmi upřímná a mí nejbližší to se mnou mnohdy nemají jednoduché.

Mám ráda výtvarné umění, hudbu, hru na klavír, zpěv, procházky a svou (ne)dokonalou rodinu.

Ráda píši o věcech, o kterých se nemá mluvit (když už o nich není vhodné mluvit), protože by se to mohlo třeba někoho dotknout. 

To vše s nadsázkou mně vlastní.

Jo a díky za 2. místo v kategorii Nováček v Blogerovi roku 2020!

 

Seznam rubrik