Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J85a54n 68Š56i27k

22. 6. 2021 18:18

Kortikoidy, tedy dle mých chabých zkušeností, mají jednu výhodu. Zaberou skoro hned. Jenže neodstraní příčiny, které mohou být i psychické. Bylinky, příroda, meditace, dobrá psychika zaberou nejlépe. Problém však je, že to trvá dlouho, předlouho a vydržet půl roku pít litr bylinkového čaje denně chce velkou trpělivost. Vím, že to málokdo vydrží, ale kdo ano a má štěstí na léčitele, má vyhráno. Lékařům předepisování kortikoidů nevyčítám, vždyť většina pacientů to sama chce. Je doba, kdy chceme řešit všechno hned. Pokazí se pračka, druhý den chci novou, pošlu na úřad požadavek, chci odpověď obratem, vyrazí mi na ruce ekzém a chci aby byl druhý den pryč. My ty kortikoidy, a nejen je, chceme sami...Hezký den :-)

1 0
možnosti
Foto

Až Vám na rtíku vyraší opar, zkuste bylinky! ;-(

0 0
možnosti
ND

Nejsou jen léky, které neléčí, jen zmírňují, ale jsou i lupénky, které jsou neléčitelné. Žijí si svůj vlastní život a jen ony vědí kdy budou otravovat víc, či míň a nic na ně neplatí, jen kortikoidy opravdu uleví...

Autorka dává vinu všem svým potížím kortikoidům, inu jestli je používá dlouhodobě denně, tak možná, ale i tak...

0 0
možnosti
Foto

Milá paní Dubcová, s první částí s Vámi naprosto souhlasím. Lupénkou trpí můj bratr a vždy se mu stav zhorší je-li ve stresu. Ty nemoci si žijí vlastním životem...to je pravda pravdoucí :-)

K druhé části snad jen to, že kortikoidy mi problémy spíše způsobily (naštěstí trvalo jen rok, abych se z toho vyhrabala)...oproti tomu vyřešily problém všeho všudy jeden...skóre tedy nemilé.

Takže no stress a krásný den, ať jsme všichni v pohodě = zdraví ;-)

0 0
možnosti
Foto

Jste moudrý muž pane Šiku. Jako vždy jste udeřil hřebíček na hlavičku R^Krásný den :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Jsem osoba velmi upřímná a mí nejbližší to se mnou mnohdy nemají jednoduché.

Mám ráda výtvarné umění, hudbu, hru na klavír, zpěv, procházky a svou (ne)dokonalou rodinu.

Ráda píši o věcech, o kterých se nemá mluvit (když už o nich není vhodné mluvit), protože by se to mohlo třeba někoho dotknout. 

To vše s nadsázkou mně vlastní.

Jo a díky za 2. místo v kategorii Nováček v Blogerovi roku 2020!

 

Seznam rubrik