Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem systemový člověk, přesto směle tvrdím, že systém správného neexistuje ! I docela náhoda ! Určitě jsou prvky snížených rizik - Náhled do protější rodiny, (zejména na tchýni velice důležitý), jistě je potřebná vzájemná chemie.

Mne fascinuje jakým, ptákovinám člověk věnuje pozornost - Velká pohrudnice,, kulaté pozadí, dlouhé vlasy, bílé zuby ap. Hledá prostě člověk a chce si vzít - Ladné lýtko ? Nebo celoživotního partnera k založení rodiny ? Mj., věkem mi slábne zrak - Co nenahmatám, jako by nebylo. Pak ve mocná pohrudnice i atributem důležitým ... ! (Pohrudnice = další "P") ! ...

Hleděl jsem na inzertní časopis 1 republiky ! "Muž, hledá ženu. 4 ha polí, 2 rybníky, domácí dobytek a kus lesa". Vůbec tam nebyl uveden věk, výška ? Ihned, jsem to v době socialismu odsoudil ! Ha, majetky upozaďují lásku, hrůza ! Pak jsem přemýšlel - Vždyť vlastně ten inzerující muž - je k obdivu ! On hledá vhodný protějšek ke společnému hospodaření. Vůbec nenárokuje barvu očí - věk. On nárokuje - Člověk hledá člověka, způsob obživy je dán ... !

Ze skutečné historky mého otce - Jejich živno otec seskládal své syny s dotazem - "Tak co chlapci ? Kdy si poprvé a zároveň naposledy v životě můžete pomoci" ? Nevíme, nevíme tatínku ! "Jedině sňatkem - Vy tupci. Proto běžte a neprodejte svou kůži zadarmo" ! Vaše sdělované 5x P, cosi do sebe nepochybně mají ! Otevřeně sděluji - To by před dědkem asi moc neobstálo :-)

1 0
možnosti

Standard je ovšem jiný:

aby dobře vypadal

aby hodně vydělal

aby byl eroticky na výši .

To se ovšem v mluvě inzerátů přelije do toho, že záleží hlavně na upřímnosti...Před tou ovšem varuji.

Řeknete mladé mamince, že tak ošklivé dítě jaké má ona v kočárku, jste ještě neviděla? I když to bude pravda.

Kde končí upřímnost a pravdomluvnost a kde začíná hrubost a bezohlednost?

Pravdu a celou pravdu?

Ano, před soudem.

Ale až před tím posledním...

2 0
možnosti

Tak ono stačí si přečíst to vaše "v y p u s t i t ho pravidelně ven bez výčitek", aby si člověk udělal obrázek o vašem názoru na partnerství.:-P

0 0
možnosti
Foto

Martino, tak jsem si ten seznam 5 P prošel a zjistil jsem, že bych neprošel. ;-DSice jsem introvert, ale s občasnými sklony k slovnímu exhibicionismu a když mě někdo vytočí, tak nestačí 8-o Ale jinak souhlas bez komunikace a kompromisů je vztah odsouzen k záhubě (zrovna o tom píšu povídku).

0 0
možnosti

Já bych prošel na 100%

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS